U bent hier: Home » News » Een magnetron kopen
 • Een magnetron kopen


  24 August 2017
  Bedenk dat de grootte er toe doet. Voordat u gaat winkelen, bepaal hoeveel keukenruimte u bereid bent om op te geven voor de magnetron. Als u een gezin thuis hebt, ga dan naar een grotere magnetron die grote gerechten kan behandelen. Er zijn zelfs fabrikanten die modellen maken zo klein dat het goed is voor alleen een kom soep of om koffie op te warmen.

  Waar moet ik in de winkel op letten?

  • Kijk naar voorzieningen zie noodzakelijk zijn voor het breiden van maaltijden, zoals automatische ontdooien en voorgeprogrammeerde instellingen, die snacks opwarmen. Een andere leuke optie: sensoren die de kooktijd berekenen op basis van de hoeveelheid stoom die het voedsel uitzendt.
  • Controleer of uw favoriete gerecht op de draaitafel past die binnenin staat. Als het gerecht te groot is om te draaien, zoek een functie waarmee u de draaitafel kan afsluiten, zodat het stilstaat tijdens het verwarmen of ontdooien.
  • Ontdek of de machine gebruiksvriendelijk is. Zoek naar grote knoppen en iconen. Open en sluit de deur een paar keer om te zien of u het fijn aan vindt voelen.
  Hoeveel wattage heb ik nodig? Een 1,000 watt magnetron kookt snel en efficiŽnt. Microgolven met 700 watt of minder zijn langzamer (hoewel dat soms ook handig is) en bereiden niet altijd gelijkmatig. Over het algemeen, hoe hoger het wattage, hoe sneller de bereiding. Hoe moet ik mijn magnetron schoonmaken? Voordat u uw apparaat afveegt, spuit een allesreinigingsmiddel op een doek. Spuit het nooit direct in de oven. Als het namelijk de ventilatie in wordt gespoten, kan het de interne onderdelen beschadigen. Zorg ervoor dat u de bovenkant van binnen in de magnetron goed schoonmaakt. Er spat veel voedsel en vloeistof tegen de bovenkant aan tijdens de bereiding. Reinig de draaitafel met de hand of wasseer het in de vaatwasser. Toch iets kapot van de magnetron? Kijk op onderdelenwinkel.nl voor een nieuw onderdeel.

Plaats Recensie