Results for 'Inbouw Magnetron Nismaat 57 5 X 38'

Search Results 211 to 215 of 215 First | Previous | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Next | Last
Zoekopdracht verfijnen
Categorie Prijsklasse
Magnify Aeg Bes351110m
Aeg Bes351110m
Aeg Bes351110m
Inbouw
Naast alle standaard ovenfuncties voegt de PlusSteam-knop in deze SteamBake oven stoom toe bij het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg vochtig aan het oppervlak om uw gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft. Naast het bakken van knapperige en smakelijke broodjes, muffins en taarten, zullen ook uw gebraden kip, gegrilde spareribs en lasagne lekker en perfect bereid zijn. Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart. De extra hitte-ring in de oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard zijn, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Zo wordt elke portie zo perfect als de vorige. Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is. De timerdisplay biedt in één oogopslag overzicht van de status van uw gerecht. Op dit duidelijke scherm kunt u een alarm instellen, direct zien hoe lang het nog duurt voordat uw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
deliveryCosts:0.00|brand:AEG|deliveryTime:1-4 werkdagen|EAN:7332543505494|subcategories:Inbouw Oven en Magnetron|fromPrice:729.00|categoryPath:Inbouw|subsubcategories:Oven (inbouw)|firstimport:20170103
+ Add to my saved list
 
  €499.00
 
Meer Info »
Magnify Atag Cs6592d
Atag Cs6592d
Atag Cs6592d
Inbouw
De Matrix combi-stoomoven CS6592D met TFT-display in Grafiet heeft een XL inhoud en beschikt over 11 ovenfunctieseen stoomfunctie en 160 automatische programma's. De ruime oveninhoud (75L) geeft u maximale culinaire ruimte. Voor de stoomfuncties is een 1,5 liter waterreservoir in het dashboard. Daarnaast beschikt de combi-stoomoven over een Memory functie, Culisensor en telescoopgeleiding. Memory funcite: Het kan even experimenteren en zoeken zijn, voor u de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten vindt. En áls u die dan gevonden heeft, kunt u ze gelukkig opslaan en zelfs een eigen naam geven. Zo pakt papas pizza altijd perfect uit! Culisensor: De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Deze oven met Culisensor is daarbij een betrouwbare hulp. De elektronische thermometer meet namelijk de kerntemperatuur van uw braadstuk of vis. Als de gewenste temperatuur bereikt is, is de perfecte cuisson een feit. Telescoopgeleiding: De oven is voorzien van volledig telescopische geleiding. Dat betekent dat u gerechten makkelijk de oven in- en uitschuift, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch. In veel gevallen kunt u de hoogte van de telescoopgeleiding bovendien naar uw persoonlijke voorkeur laten aanpassen. Deze combi-stoomoven is de trotse winnaar van de Red Dot Design Award 2016. Een prijs met internationale allure en erkenning. Toegewezen door een 41-hoofdige jury, bestaande uit onafhankelijke ontwerpers, designprofessoren en journalisten. Dit apparaat is beoordeeld als een toonbeeld van vormgeving, innovatie, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.
deliveryCosts:0.00|brand:Atag|deliveryTime:1-4 werkdagen|EAN:8715393128461|subcategories:Inbouw Oven en Magnetron|fromPrice:2149.00|categoryPath:Inbouw|subsubcategories:Oven (inbouw)|firstimport:20151203
+ Add to my saved list
 
  €1825.00
 
Meer Info »
Magnify Miele H6100bm
Miele H6100bm
Miele H6100bm
Inbouw
Roestvrijstalen bereidingsruimte met PerfectClean
Gepatenteerde afwerking
De bereidingsruimte van de oven met magnetron is gemaakt van roestvrij staal met PerfectClean en voorzien van een speciale lijntjesstructuur. De RVS bereidingsruimte is krasbestendig en beduidend eenvoudiger te reinigen dan een traditionele oven. Het met PerfectClean afgewerkte bovenvlak overtuigt door zijn anti-aanbaklaag: Al tijdens het koken hecht het vuil zich duidelijk minder aan de binnenwanden.

CleanSteel
Bescherming van vlekkeloze RVS oppervlakken
Miele-apparaten van roestvrij staal hebben een hoogwaardig oppervlak van CleanSteel. Het materiaal is daardoor uiterst eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn vingerafdrukken minder zichtbaar.

Elektronische temperatuurregeling
Temperatuurafwijkingen minimaliseren
Exacte temperatuurregeling door elektronische controle van de bereidingstemperatuur. Door de zeer geringe temperatuurafwijkingen heeft u veel gebruiksmogelijkheden - van het maken van yoghurt tot het grillen van vlees.

Apparaatkoelsysteem met koel front
Aangenaam koel front en rondom het apparaat
Miele-ovens met magnetron worden rondom gekoeld. Daardoor blijven de delen rond het bedieningspaneel en de handgreep, net als alle aangrenzende meubels, aangenaam koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en heeft daardoor een lage temperatuur. Voor extra veiligheid en om te voorkomen dat u zich brandt.

Veiligheidsfuncties
Automatisch uitschakelen voor maximale veiligheid
Met één druk op de knop kan het apparaat worden vergrendeld, waardoor het beveiligd is tegen per ongeluk inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. Ook als een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven met magnetron automatisch uit. Mocht u dus een keer vergeten om het apparaat uit te zetten, dan is uw veiligheid niet in het geding.

deliveryCosts:0.00|brand:Miele|deliveryTime:1-4 werkdagen|EAN:4002515312292|subcategories:Inbouw Oven en Magnetron|fromPrice:0.00|categoryPath:Inbouw|subsubcategories:Combimagnetron (inbouw)|firstimport:20151202
+ Add to my saved list
 
  €1199.00
 
Meer Info »
Magnify Electrolux Evy7800aox
Electrolux Evy7800aox
Electrolux Evy7800aox
Inbouw
Compacte combi magnetron

Haal het maximale uit een kleine ruimte en kies voor deze compacte combi magnetron, die over standaard ovenfuncties en magnetronfuncties beschikt. Daarnaast kan dit model perfect worden gecombineerd met de andere modellen uit de compact serie.

Laat de oven de ideale instellingen voor uw gerecht bepalen Electrolux

Laat de oven de ideale instellingen voor uw gerecht bepalen. Navigeer door het tekst&pictogrammenu d.m.v. de intuïtieve tiptoetsen en vertel hem wat u wenst klaar te maken. De oven zal de hoeveelheid automatisch beoordelen om de bereidingsduur, temperatuur en opwarmmodus te bepalen. Het grote LCD-scherm zal uw instellingen en de resterende bereidingsduur tonen.

Zorg ervoor dat elke hap heerlijk smaakt Electrolux

Hoe kunt u garanderen dat elke hap van een ovengerecht even lekker smaakt? Door ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Deze multifunctionele oven heeft een ventilator waarmee de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Dit betekent dat uw gehele maaltijd even snel bereid wordt. Hierdoor zal elke hap even goed smaken.

Eenvoudig te reinigen dankzij de binnenkant uit email. Electrolux

Deze oven is eenvoudig te reinigen omdat de binnenkant van email is waardoor voedselresten en vet eenvoudiger kunnen worden verwijderd.

Voorgeprogrammeerde recepten

Kies een voorgeprogrammeerd recept en selecteer het gewicht. De oven zorgt vervolgens voor een perfect resultaat. Koken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veilig koken met de oven Electrolux

Voor uw veiligheid en deze van uw familie beschikt deze oven over hittereflecterend glas. Dit glas zorgt ervoor dat de temperatuur van uw ovendeur laag blijft. Door deze lage temperaturen is de deur altijd koel en veilig om aan te raken.

deliveryCosts:0.00|brand:Electrolux|deliveryTime:1-4 werkdagen|EAN:7332543276523|subcategories:Inbouw Oven en Magnetron|fromPrice:1199.00|categoryPath:Inbouw|subsubcategories:Combimagnetron (inbouw)|firstimport:20150312
+ Add to my saved list
 
  €849.00
 
Meer Info »
Magnify Electrolux Evy7600aox
Electrolux Evy7600aox
Electrolux Evy7600aox
Inbouw
Compacte (45 cm) multifunctionele heteluchtoven met microgolffuncties, vingervlekvrije inox

Een oven voor de kleinste ruimte
Alleen u weet welke apparaten het beste bij u passen. Deze oven is slechts 45 cm breed zodat u meer keuze heeft. Daardoor past de oven in meer ruimtes, voor meer flexibiliteit in uw keuken. En ook al is deze oven smaller dan de meeste ovens, u heeft toch voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Eenvoudige bediening - met draaiknoppen en selectie van start- en eindtijd
Deze interface biedt u de recht-toe-recht-aan-bediening die u nodig hebt om al uw favoriete gerechten te bereiden. Druk op de knoppen om de start- en eindtijd, maar ook de duur in te stellen. Draai aan de verzinkbare knoppen om de temperatuur te selecteren of één van de vele kookstanden te activeren. Het LED-scherm toont de instellingen die u selecteert. En wanneer de oven uitgeschakeld is, wordt de tijd weergegeven.

Zorg ervoor dat elke hap heerlijk smaakt
Hoe kunt u garanderen dat elke hap van een ovengerecht even lekker smaakt? Door ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Deze multifunctionele oven heeft een ventilator waarmee de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Dit betekent dat uw gehele maaltijd even snel bereid wordt. Hierdoor zal elke hap even goed smaken.

Voorkeuze-instellingen voor uitstekende resultaten
Ontdooien en bereiden met een oven met geïntegreerde magnetronfunctie is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dankzij de automatische vooraf geprogrammeerde instellingen worden de beste resultaten bereikt.

Kook sneller en goedkoper
Met deze oven kun u op een eenvoudige manier sneller, en tevens goedkoper, koken. Dat komt doordat deze oven gebruik maakt van hete lucht om elk gerecht sneller te koken. U kunt tevens de temperatuur lager zetten. Een lagere temperatuur betekent minder stroom - en dat betekent minder kosten.

Eenvoudig te reinigen dankzij de binnenkant uit email.
Deze oven is eenvoudig te reinigen omdat de binnenkant van email is waardoor voedselresten en vet eenvoudiger kunnen worden verwijderd.

deliveryCosts:0.00|brand:Electrolux|deliveryTime:1-4 werkdagen|EAN:7332543276455|subcategories:Inbouw Oven en Magnetron|fromPrice:1049.00|categoryPath:Inbouw|subsubcategories:Combimagnetron (inbouw)|firstimport:20150312
+ Add to my saved list
 
  €729.00
 
Meer Info »
Search Results 211 to 215 of 215 First | Previous | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Next | Last

Laatste Nieuws

 • Hoe houd je jouw keuken stralend schoon?
  (11 December 2017)
  Wie langer wilt genieten van zijn huis, tuin en de meubelen die het hier heeft in staan, zal regelmatig moeten schoonmaken – een van de belangrijkst...
 • Een magnetron kopen
  (24 August 2017)
  Bedenk dat de grootte er toe doet. Voordat u gaat winkelen, bepaal hoeveel keukenruimte u bereid bent om op te geven voor de magnetron. Als u een gezi...
 • View All News »